hajvilágosítás természetesen

Több fajta hajvilágosító módszer van. Ezeket viszont nagyon sötét hajszinekre nem lehet használni, mint pl. fekete vagy sötétbarna. Az ilyen söötét haszinüeknek azt javasoljuk hogy fessék be mert ezekkel a módszerekkel nem fog sikerülni.

Citrom

Facsarj ki attól függően hogy mennyi ill. milyen hosszú hajad van egy pár citromot majd öntsd fel egy kis vízzel. Ezt azért kell mert a citrom elég savas és ha nagyon töményen rakjuk fel, károsíthatja is a hajat. Öntsük le  citrom lével a hajat, lehetőleg a fejbőrhöz ne naggyon érjen. A legjobb hogy ha ezt akkor csinálod mikor nyár van így ki tudsz közben feküdni a napra ami szintén világosítja a hajat és így valószinüleg nagyobb sikered lessz. Várd meg míg megszáárad, majd mosd meg a hajd samponnal, balzsammal meg amivel szoktad. És kész.

Méz

A méz is elég savas ezért azt is fel kell higgítani. Tegyél egy kissebb tálba egy pár evőkanál mézet (szintén a hajhosszad alapján mérd ki) majd higgísd fel egy pohár vizzel. Hagyd egy bő 20 percet állni majd kend fel a hajadra. Maradj így egy fél óráig majd mosd le. Nem csak világosít de selymesebb is lessz tőle a hajad.

kamilla tea

Főzz egy adag friss igazi kamilla teát majd azzal öntsd le a hajd. Várd meg míg nagyjából megszárad. Mosd le és kész is.